Dyk slutprov

Då har man klarat slutprovet i dyket, inget mer plugg till det. ! ;D 4 fel av 50 frågor :) bara två dyk kvar sen har man dykcert !

Hjälp kvinnorna i Afrika

Har skapat en grupp på facebook som heter Support Project Africa. Där står allt om organisationen och hur man kan hjälpa och kontakta för att få hjälpa till. Gå med i gruppen och stöd kvinnorna i Afrika !!!

Utedyk - eller inte

igår var då mammas överraskningsfest och det gick hur lyckat som hellst, hon grät två gånger, när hon kom in genom dörren och såg folket och sen när jag höll tal. gick sedan som sagt hem tidigt och var i säng halv elva för att kunna ut och dyka 7.00. och när vi står där och väntar får vi ett sms att vi ej ska dyka på grund av det dåliga vädret.. kuuul att ha gått upp cp tidigt. Men åkte hem och sov :) städade loklen och sen pluggade man-

Fira Maddis!

Idag ska vi fira älsklings maddis som fyllt 18:) med mycket mat ! haha ska bli riktigt trevligt och får hoppas att hon tycker om presenterna <3  Imorgon sker dyk 2 och överraskningsfesten för mor! hoppas allt går vägen.

Johnossi 4 December!

Det ska bli så jävla gött ! biljetter bokat till Johnossi i Lund den fjärde ! Längtar riktigt !!:):):)

MC KÖRKORT:D

Älskar mitt liv för tillfället, jag är 18år (inte för jag direkt kan uttnyttja det på ett tag) Och jag har tagit mitt TUNGA MC KÖRKORT:D känner mig så jävla bra:D Ikväll ska vi fira josip kan inte dra ut eller stanna länge för ska dyka i morgon runt 10:D  sen är det Maskeradfesten som ska äga rum!:D ska bli så jävla kul:;D;D lite synd är det att jag inte kan gå ut med thilda och co när hon fyller år för dyket och att jag och madde får ändra vår köpenhamnsresa;/ meen vi löser det för allt är så gött just nu=D

Härlig helg och så är man 18år!

Då är den här helgen avklarad, Släkten kom i lördags hade då varit vaken sen sex och var lagom stressade när 46 pers kom ungefär samtidigt! Jag hade en sjukt rolig dag och fick fira den med både mina vänner och släkt:) På kvällen blev det steakhouse och sen utposten, behövde dock inte visa legg på något utav ställena.. TYPISKT!
Av släkten fick jag blommor och massvis med pengar, samt en spargris, liten plunta och en beska droppar att hälla i...., ögonskugga. Sen fick jag av mina föräldrar en plattång från frisyrmakarna, väska från lacoste, parfymen CKin2you :D samt A-körkort och hjälp till en tung mc!!!
Av Peter fick jag det fina armbandet som finns bild på längre ner i bloggen, ett pilgrimshalsband, doftljus, badbomb, haha, en liten pingvin nalle och chooklad:D Perfekt!

Maskerad på lördag då ! Fan va naaajs

Första steget mot dykcert.

Haft min första lektion nu inför dykningen nästa helg! Har faktiskt ändrat åsikt om dyket och tycker att det ska bli kul så ska nog skippa span i malmö faktiskt. :D Fyller år väldigt snart
4 dagar kvar och utgång på lördag!;D

Dyk med Kustbevakningen

Ja då gör man sin praktik med kustbevakningen, börjar på onsdag med lite teori. Nu är det bara 6 dagar kvar;D blir träning och lite plugg ikväll:);

RSS 2.0