Ledig !

Har en ledig dag idag:) underbart =)  Peter kom igår, så det blev grey´s ! djurplågeri säger jag bara. Idag var man hos sjukgymnasten och fick en rulle som jag ska träna ryggen med, dit nästa torsdag igen träning i kväll !. SM  i helgen wiho : )

<3

Älska djupt och passionerat
Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett

Klänning

Funderar på att buda på denna på tradera : )



Perfekta julen

Den perfekta julen för mig börjar redan på morgonen, Jag, mamma och pappa äter en mysigt frukost där det finns jätte mycket att välja mellan och så självklart en stor brasa och en massvis med tända ljus. (har även planer till julaftons morgon baka frukost bullar!)

Under dagen pysslar vi och ordnar med det sista.

Klockan 3 har alla kommit och alla ser på kalle Anka, mina tre syskon + familj, farmor & farfar och faster osv. Vill att alla ska vara här som en enda stor famlij !

Efter det äter vi vårt stora julbord <3 sedan blir det julklapps utdelning :) sist risgrynsgröt där alla kämpar över att få mandeln.

Man ska pynta hela huset med massvis med tomtar, RIKTIG gran med massa kulor osv i, alltid levande ljus och så måste man spela julmusik och baka pepparkakor och även kolla på några julfilmer !:)

Shopping på väla !

Köpt min första julklapp, var till pojkvännen och tänker inte skriva vad det är. Köpte även en ask med 48 olika ögonskuggor från Viva La diva som jag och Madde kollat på innan (Tips: Madde önskar sig en sådan). Köpte även en födelsedagspresent till pappa, någon ny fräsig rakhyvel. ! :) Inklusive en mösse, blec dock en svart !

En månad kvar till Jul, älskar jul och hoppas på en riktigt mysig en.

älsk


Underbar helg:)

Har haft en helt underbar helg! tack älskling :)

Gusten i snön !


: )


Tiger Lou - the tivoli


Match

Spelade ikväll mot H43/Lundagård, förlorade men gjorde mina första div. 2 mål! :) 3 styckna !:) Vi spelade bra men dem var bättre, De är även serieledarna.

Snö:)

Det är snö överallt nu ! MYSIGT :D lär väl bli mulad ett antal gånger....

Underbar Konsert!

Jag och fia lyckades att se och ha en trevlig kväll med mycket om och men. Innan vi gick in så fick jag ett sms av kusinen att det bara var jag som var uppskriven på gästlistan, men vi löste det genom att betala halva var på fias biljett och sen köpte fia två öl (fast jag redan sagt att jag äcklas av öl) så hon köpte en cider sen till mig:)

De spelade HELA sitt nya album och där är grymt bra låtar:) som extra nummer körde de Nixon och There is a war between us. ! så jävla go stämming:D

Haha

•För trodde man att igelkotten var tomtens gris, att döda den betydde otur...

hittade detta på någon konstig sida..

Tiger Lou

Imorgon skippas träningen för att gå  på Tiger Lou med Fia ! :) Vem vet om det blir party efter eller ej:P blir annars inget festande ihelgen (inte nästa heller) så det känns som man bör passa på :) Vatten fysen gick bra idag och var inte alls så jobbigt som jag trodde, hade nytta av mina simkunskaper jag använt förr när jag har tävlat:)

Snart kommer Pojkvännen och det lär bli grey´s och mys:)

Plugg!

Varit flitig idag, har gjort klart allt inom samhällen som är tills på fredag! Skrivit min Loggboks - praktik om kustbevakningen och gjort mitt på project Africa ! :) nöjd nöjd, i morgon är det vattenfys med kustbevakningen som gäller !jippiie och sen på kvällen kommer peter: )<3

Oasis


Super mysig helg

Efter att spenderat nästan hela helgen i sängen och myst, ätit god mat hos peter :) så har jag nu lagt mig på soffan med täcket och en bok. Skuld av  Karin Alvtegel.  Allt är perfekt just nu :) <3

Öppet hus

Idag har det då varit öppet hus :) fick vandra runt i våtdräckt och tuber på ryggen, haha för att gå runt och berätta om min praktik !

Tiger Lou !

Då går man in som VIP  på tivoli på torsdag för att se på TIGER LOU ! med fia :) riktigt gött kommer det bli ;D

Vi Vann mot ESLÖV :D

18 carat gold !


Match mot Eslöv

Ikväll ska vi möta Eslöv klockan 19. Sen blir det väl hem och käka och glo någon film. I morgon är det öppet hus!

träningstips !

Ett bra tips för bra träning och lätt !


Träna med en Orbitrek och kolla på ens favorit program på tv, tiden går fort!  


<3

Älskar en killes starkar armar hållandes om mig : )

Np avklarat

Skrivit np i svenska B nu, satt i tre ½ h , gick rätt så bra tror jag i alla fall:) ska hem till Peter lite senare och förhoppningvis är mina stövlar klara idag:)

Jobb sökes!

Har tagit tag i det hela och skrivit mitt CV ! wihooo nu gäller det bara att hitta något jobba att söka.... men men har i alla fall ett CV och det är ju en bra början.  Måste börja få ihop lite extra pengar men vet inte riktigt när man har tid att jobba! Haha

sluta fira jul,

Farmor har nu bestämt att jag (mamma,pappa) och min systers familj inte får komma hem till dem på julafton för att vi är för många ( Egentligen vill hon inte att min systers barn ska vara där som kan förstöra saker). Så nu blir det bara jag,mamma, pappa, syster + hennes famlij.

Så kan the oldies sitta själva och ha en så jävla rolig julafton utan barn, barnbarn !!!!!!!

Tandläkarskräck!

Imorgon är det dags för ett tandläkarbesök, sista sen måste man börja betala ? jaja gillar inte direkt att gå dit men vem gör det egentligen, har inte haft hål på väldigt länge och har en känsla av att jag kommer ha hål, har väl slarvat lite på sista tiden! dricker ju dock inte läsk som många andra gör, men det finns ju söta saker som även har sönder tänderna;/

ännu en söndag

efter förlust i dagens match så blev det tillagning av tacos till far och resten av kvällen lär det väl bli tv :) Parlamentet !

Fars dag

Idag är det då fars dag och skulle lagat frukost till pappa i morse men han var uppe redan klockan 7 så han gjorde den själv, Vid åtta hade katten rymt så var ute och letade upp honom. sen kröp vi ner i sängen igen och mös:) Peter åkte hem och sen kom busfröt Anton (min brors son) Match kvart i tre och min bror funderar på att åka och kolla enbart för att ge igen från när jag var liten och skrek till hela hans lag att han kissade i sängen (var då kanske 3.-4år) :) lär bli trevligt!

härlig kväll:)

En väldigt härlig kväll igår, Först blev det då Cardinal där det bjöds på buffe och GRATIS DRICKA I BAREN:) fram till kl 23.00 en och en annan drink beställdes, shottade osv. Annars var det inget folk på cardan så vi drog till bakom, steak och lite sånt. Träffade Pappas kusin (vet inte vad det blir till mig) som jag inte träffat på länge och mina vänenr tyckte att han var snygg och ja det är han! haha usch släkt! Men men. Träffade sedan på morgan,maccan och frida så var ute :) Länge sedan man såg dem och morgan har nu lovat att jag ska få en åkttur i hans nya cabbe den 23 april 2009, han hade tydligen ställt av den nu och skällde på honom att han inte visat mig den än! :)

<3

Barnvakt:)

Ikväll ska jag sitta barnvakt åt Nova 2år och Natalia 9år åt min syster som ska på middag och roa sig osv:)

ryktas om ny sex and the city film!

Min dag känns inte som om den varit en av mina favorit dagar, men när ryktet om att det skulle vara klart att en till sex and the city film ska spelas in gjorde det min dag mycket bättre:)  älskar sex and the city och kan inte få nog utav det !
Hatar jul...

Ingen trevlig jul i år..

Förra året firade jag inte jul, Jag, mamma och pappa åkte till thailand och kopplade av i stället, För alla andra jular har det alltid varit sånt strul. För fyra år sedan så firade jag hemma hos min farmor och farfar utan mina syskon och faster pluggade då och ville att vi enbart skulle få en julklapp under hela kvällen och att jag skulle öppna mina hemma istället. Värsta julen jag varit med om och då var jag 14år.

I år så var allt redan klart, vi skulle fira här med min ena syster+ familj, farmor, farfar, faster + man+ hans syster och det var bestämt att alla skulle hjälpa till och inte lata sig bara.
Men tills i helgen så har min farmor bestäm att hon ska ha julen och då är mina syskon helt plötsligt inte välkomna länger (det är halvsyskon från mammas sida)

jag hade sett framemot att få pyssla och pynta och ha en väldigt mysig jul men så lär det väl inte bli

Obama !

Är inte fullt så insatt i valet mer än att jag vet att jag föredrog Obama före McCain. Blev förvånad över att McCain var emot Abort, att homosexuella ska få gifta sig osv. Vi lever i ett modernt samhälle kom igen liksom. !
Valvakade dock inte som många andra, ex Madde som klarade av det fram till klockan 2 i natt !

Plugg, plugg

Dagen har inte varit så händelserik, pluggat, pluggat och pluggat, tog mig dock ett bad och ordnat nya msn. Ingen jätte förbättring.


Ibland blir man bara chockad över hur människor beter sig...

Mmm

Det blev  Burger King efter skolan med madde !:) blir väl en liten powernap  nu och sen plugg !


Veckan

I veckan :

Måndag: Hämta mitt dykcertifikat,
Tisdag: Träning + skola
Onsdag: Prov :O
Torsdag: Prov + träning
Fredag: CARDINAL:) fira johanna
Lördag: sova?
Söndag: Fars dag + match mot Farmen

Lovet =

Måndags: antagligen bara träning
Tisdags: Sminkad på Make up store, träninb
Onsdags: Center syd/ Nova Lund, Bowling :)
Torsdags: Plugg och träning
Fredags: Presentinköp, förfest, brinnande katt, tempel
Lördags: Tog det lugnt med Peter sen Firades frida som fyllde 18 på kvällen!!
Söndag: Upp tidigt, åkte till Kalmar spelade match sen var man hemma vid halv två på natten!

Katten började brinna!

Igår på förfesten så hoppade min käre katt upp på bordet och svansen hamnade vid ett stearinljus och poff så var det fyra på svansen, Marie skriker i panik "KATTEN BRINNER" jag klappade dock bort det från svansen och han har inga spår efter branden, mer än det luktade lite unket, 

Det var en riktigt rolig kväll igår.) Tack <3


RSS 2.0