Galen tant & Morgan Pålsson

Vilken kväll!  När jag och amy tagit oss in till stan så ser vi en tant stanna på ett övergångsställe och bara stod mitt ivägen för alla bilar. Plötsligt blev hon arg och började skrika och ha sig. Bilarna började tuta och då, då drog tanten ner sina byxor + underkläder och visade rumpan mot bilisterna , alla stod och gapade och skrattade. Efteråt försöka två människor förtvivlade få bort tanten och hon skriker att hon behöver sina piller. De två som försökte få bort henne från vägen sa att om hon inte flyttade sig skulle folk ringa polisen, tanten sa bara " ja men jag känner redan dem, de vet vem jag är" hahaha som vi skrattade.

Sedan bar det av till filmstaden där vi såg Morgan Pålsson, folk som inte skrattar åt den filmen har ingen humor ! fy fan vilken härlig film. helskön kille !:D får lätt högsta betyg utav mig :D Se den !

shopping:D

Igår blev det en massa shopping ! Köpte nya vår/sommar skor, ett par vita låga tygskor från Fred Perry, läckra, sen blev det även ett par jeans från Gina + underkläder. Måste passa på att skryta att jag köpte dem str 25 !! ett under  haha. Sen blev det lunch med tjejerna och lite träning på kvällen.

Idag har jag och ammie jobbat nio timmar på Puma och sedan nu ikväll kollade jag herrarnas kval match, de förlorade tyvärr med tre bollar men har fortfarande chans att gå upp. Nu blir det bara en lugn kväll och imorgon ska jag med mickan och hämta körkortet och sedan blir det shopping=D

Ge mig !

Ge mig !

Mat på Mezo och filmmys !

Den här lördagen har verkligen varit en skön och lugn en! Jag inledde dagen genom att se min absoluta favorit film,  Saving private ryan, vilken film! Man bölar i början, mittan och  i slutet, praktiskt taget genom hela filmen.
Sedan åkte jag in till stan och mötte Frida och tog ut min julklapp, Mat + bio fast med tanke på att att det var påskafton sändes inga sena filmer så vi hyrde två.
Det blev Linas Kvällsdagbok, den är så rolig och töntig men som vi skrattade:) sen såg vi även Step up, så romantisk och bra. Mys mys mys,

I dag ser det ut att bli en fin dag så ska väl bege mig ut och gå en runda, ska höra om frida är sugen !:)


Micheal Michailoff - That's love


Lov !

Inleder med Glad påsk ! Idag har varit en riktigt slö dag och har inte ens gått utanför dörren, känner mig oerhört lat, men det får man vara. Jag och Amy har bara slöat hela dagen ihopa och käkat våfflor. Perfekt start på lovet. Snart kommer Frida hit och då är det Sex and the city som gäller :) längtar efter sex and the city the movie.  Allt känns helt underbart för tillfället och allt är bara roligt:) Förutom att man då inte fyllt 18 som förstör ens planer lite då och då. Men ca 5 månader så fyller man år, "inte så långt dit" .
Under lovet så händer:

- Påskmiddag med släkten
- Bio och mat med frida ( hon bjuder)
- Träning
- Herrarna kvalar till div 1 på hemmaplan
- Jobba på Puma
- Plugga, laga mat och gå på bio med Amy
- Åka till Göteborg för att se herrarna kvala på bortaplan


:)

Vilken mys dag! Desikerade ett lamms organ, var faktiskt väldigt intressant och roligt och sedan blev det en härlig kebab på lunchen. Avslutade med lite step på idrotten och sedan var det hemfärd.
Vädret har ju varit helt fantastiskt idag, var ute och gick en timme och bara njöt av att solen lös och värmde en i ansiktet. Annars har det bara varit lite plugg inför kommunikationsprovet i morgon och sen åt jag jordgubbar och banan med vaniljyoghurt! super gott !
 
Filmen jag skulle se igår "livet går vidare" var inte så rolig så vid tio så bytte jag till 100 höjdare:) så sköna filip och fredrik är !! :) Annars är det väl bara träning som vanligt ikväll och lite mer plugg. Men går bara i morgon också sen är det påsklov :D

Mums !

Mums !

Mhm

Måndag, usch, usch, usch. Men den har varit bättre än de flesta måndagar dagen började med sovmorgonen sen en meningslös föreläsning och sedan fick vi tillbaka två prov. Sjukt nöjd med båda, mvg på matematiken och ett G  på spanska, med andra ord Hur nöjd som hellst !
Passa på att säga grattis till Pöklos som har tagit körkort !!!!! :D så naajs.
Annars så har inte mycket hänt mer än träning och så klart DET SNÖAR.
va fan är det för fel på Sverige, igår var det kanon bra väder och så idag, riktigt deppigt.

Nu ska jag kolla "livet går vidare" hoppas att den är något att se !:)

Hemma

Det är underbart att vara hemma och det är helg och allt, det första jag gjorde när jag kom hem var helt klart att jag tog ett låångt bad. Sen blev det några timmars sömn och sen sov man igen runt 9 !

Lördag: Då vaknade man så klart runt 8 och lite senare åkte jag och familjen till Honda center och kollade in den nya Honda cbr 1000 fireblade, så jävla snygg. Sen blev det inte så mycket mer där, åkte sedan hem till Per och kollade melodifestivalen och så. Höll så klart på Amy Diamond och BWO men istället vann transan Charlotte. Åt pizza och sedan blev det en tidig kväll.

Söndag: Gick upp rätt tidigt och sen åkte jag hem, tog ut hojjen för första gången i år och körde ! så jälva naaaaajs var det:) kollade sedan på rydebäcks dam / herrlag när de spelade. Härligt att damerna vann och kul att herrarna ska kvala upp till div 1 :)

Mys pys helg ! kan verkligen inte klaga:D:D

mini lumpen

mini lumpen

Mini Lumpen

Har då utfört mini lumpen som jag hade väldigt höga förväntningar på, det var för jävligt. Det regnade konstant, man frös praktiskt taget dygnet runt och vi var inomhus ca 2 h på de 4 dagarna vi var där. Vi fick en riktigt kärring till instruktör som liknande en svullen hamster som snusade och riktigt fet var hon också. Ingen lärde oss hur man skulle sköta kaminen eller något annat. Tack och lov kom man i en väldigt trevlig grupp med vicke, olli, thilda , jenny osv. Fick härliga tider att sitta så kallat eldvakt, 00-02 första natten, 04-05 andra och 00-01 sista ! Tältet var inte vattentätt så de droppade vatten i ens huvud praktiskt taget under hela natten. Det var typ som på film, ner och gör armhävningar och sit ups i gegga och vattenpölar, springa när man gjorde fel och sen fick vi vandra med packningen, vandringer var dock inte jobbigt. 
Under dagarna fick vi laga vår egen mat, gräva toaletter i skogen, hugga ved, lära oss exercis och lite små tävlingar mot varandra. Ena dagen fick vi tillgång till dusch och timmen efter skulle vi såga av en bit utav ett träd och när jag hade sågat färdigt så hade min sko sjunkigt genom leran och fastnat så när jag skulle backa så faller jag rakt ner i leran och blir geggig från rumpan och neråt ! alla mina kläder var nu helt blöta/geggiga, Underbart !  Andra dagen där var det många som "bröt ihop" och mer än hälften ville åka hem.

Det känns riktigt skönt att ha klarat av det men det var för jävligt. Mycket som gjorde det var att det regnade konstant och att vi fick en riktig äcklig människa till instruktör som inte gjorde något vettigt utan bara stod och skrek på alla. Men på fredagen när alla såg bussen så kände nog alla lycka !
Detta har fått mig att tivla på att söka till lumpen med tanke på hur jävla tråkigt det var men det som gjorde vissa delar kul var gruppen, vi kom på härliga sånger om instruktören och lite annat smått.

Måndag

Nu är helgen över och igår (söndag) så var jag och firade farfar som fyllde 72 ! Annars så hände inte så mycket, mer än  massvis med plugg.
Måndagar är verkligen ingen rolig dag och idag hade vi matematikprov som gick nog helt okej, fick "tyvärr" inte tillbaka mitt spanska prov ! Laddar lite inför i morgon då jag ska ut och göra Mini lumpen  tills på fredag! Ska bli så jävla härligt. Hoppas på det bästa :)

Lördag !

Då var det lördag :) Dagen började oerhört roligt med att plugga matematik och sedan blev det en joggingrunda. Drog hem till min syster på eftermiddagen och sedan var det hem till Amy och firade henne.  Vi kollade lite melodifestivalen och det kunde inte bli bättre Nordman slog ut Carola ! Att se Carolas min när hon inte gick vidare var så underbart . Det var riktigt god mat och efterrätten var nästan ännu bättre. Det blev mycket skratt och amy såg ut att vara nöjd över presenterna :) Det har varit en mysig och lugn lördag !

Heelg

Spanska provet gick väl så bra som det kan gå, haha inte direkt jätte bra. 
Nu är det äntligen helg och den startade med att vi gick och handlade födelsedagspresent till Amy och sedan snabbt hem och gjorde ve oss för att sedan se Johan Glans.
Fy fan vilken rolig kille ! Har inte skrattat så mycket på så länge, verkligen en helskön kille. Efter det blev det lite små förfest hemma hos amy och sedan skulle vi ut, jag gav dock upp rätt tidigt på grund av att jag inte är 18 och det suger sjukt mycket.
Men det är exakt ett halvår tills man fyller år vilket gör en deprimerad men men :) rolig kväll ändå hoppas tjejerna fick det roligt. Ammie försökte förklara något idag. " hon hade lika vita ben som hennes vader" det skulle varit " hon hade lika vita ben som hennes vita tajts" hahaha helt klockren.  Tack för en trevlig kväll<3


5 Mars 2008


479960-1

Första blogg inlägget !

Första nu då, nu man ska skriva något intressant men tyvärr har inget direkt roligt hänt denna snöiga onsdag. Bara skolan och sedan en massvis med plugg,  spanska, spanska, spanska.
Vill har lov igen men skönt nog så drar man ut och gör mini-lumpen nästa vecka, ska bli så sjukt härligt ! Ligga i tält i tre nätter och prova på lite lumparstil . Provade de "nya" militär dräkten igår, Läckert !!

Vad ska man säga mer än att man vill ha sommar och värme? Skippa snön nu och låt det bli vår så att sommarn kan komma ;)

RSS 2.0