Inflyttad !

Då har man börjat vänja sig vid att bo ensam i en tvåa :) Dagen har bestått utav Bechhandboll som OV ordnat. Spelade med klassen och det var vår klass och sen 9 lag från filborna, så vi representerade då skolstaden:P Vårt lag kom till kvartsfinal i a-slutspel och den andra delen vann b - slutspel. Jag blev målvakt i vårt lag. Haha men gjorde rätt så bra ifrån mig med tanke på hur mycket jag har stått i mål (typ aldrig?) Sen idag blev det stranden med maddis. mys pys, PREMIÄR :D blev dock inget bad, får se när de lär komma.
Nu är det inte många dagar kvar till sommar lov och det ska bli riktigt härligt =D

Dissat en Landslagsspelare!

HAHA efter att har prata lite om Olympia festen idag och att Andreas Granqist varit där (HIF-spelar och uttagen till EM), De snackade om en kille som då även hade spytt och liknande, så började jag tänka efter lite och att när jag var uppe vid 18- så tog en kille tag i min hand och ville snacka och bjuda mig på en drink, haha jag kollade lite snett på honom och sa artigt nej och gick där ifrån, efter allt prat har jag nu insett att detta var Andreas Granqvist (inte för att det hade spelat någon roll) haha, rätt fräsigt att ha dissat en sådan "status" människa :D

För övrigt Vann vi b-slutspelet i Aranäs cup mot något stockholmslag med 27-4, alltid något ! Sjukt ont överallt och man är LEDIG i morgon, fick tillbaka slutprovet i kommuikation ett klart Mvg :D HÄRLIGT

18 !

18 !

Hel härlig kväll:D

Vilkan jävla kväll det blev ! Efter träningen fanns inte suget att festa riktigt där men när vi väl började förfesta hemma hos amy då jävlar:D Kvällen blev så jävla lyckad med tanke att jag kom in på mitt MC körkort (som man bara behöver vara 16 år för att ha) fick då en  18 band istället för ett kryss. Detta ledde till att jag och amy shottade Gajol, sjukt gott och blev sedan bjöden på en smirnoff :D Dans blev det mycket och hittade även ett par solbrillor! Fia hade skickat ut Jon så vi sov alla i hans lägenhet, sov på golvet i 4 h sen var det frukost, snälle fia var och köpte bullar och hon skulle vara på skolan vid 8 så det blev tidig uppgång, då märkte man av att man sovit på golvet i alla fall:D men hel härlig kväll, så jävla gött :D:D

Nu blir det tidig kväll för i morgon 6.30 åker vi till Göteborg för att spela Aranäs cup =D

Olympiafest!

Ikväll då blir det En klassisk olympiafest på The tivoli :) ska bli riktigt najs, efter det blir det hem till fias pojkvän och sover där, han själv skickade fia ut!:) Nu är det inte långt kvar tills sommarlov då ska det solas och ta det lugnt. Snart ska jag även bo i min fasters lägenhet i två veckor, kommer bli hel mysigt och perfekt.
I helgen ska vi spela Aranäs cup i Göteborg, en utomhus tunering på gräs. Ska även fira syrran i morgon och ja det är väl vad som händer i helgen:)  Party, party :)

Stop and stare <3


Nya frisyren

Nya frisyren

Lång helgen

Jadå, långhelgen började ju redan i onsdags, då var jag först hos sjukgymnasten och fick reda på att jag var överrörlig i ryggen och bara hade en sträckning, så lite tejp så var allt bra igen, eller ja ska dit igen men, men. Sen bar det av till väla där blev det lite shopping och så, sen en lugn valborg inne i stan.
På torsdagen dök Peter upp och vi kollade lite film och pratade lite och så:):):).
På fredagen så blev det lite mer shopping:) fast med pappa även lite inköp utav fiskar, sen på kvällen firade vi Peter och Eddie. Jag, fia, amy och maddis var här och förfestade och åt sen klippte fia min lugg !:D blev fint tyckte jag i alla fall:D. En riktigt härlig kväll blev det i alla fall.
Lördagen låg man mest i sängen och sen var det tjejkväll hemma hos Frida, mys mys.
Idag är det söndag och enligt mitt horoskop ska jag göra det jag känner för idag
:)

RSS 2.0