Dricka med stil!

Ikväll dricker jag med stil! känns lite extra på något sätt att dricka ur ett kristalglas och champagne ! Dock riktigt gott, bara 7% och smakar därför ritkigt gott:!D känns Lyxigt....

Förväntar mig en riktigt jävla rolig kväll!:D

Party!

PARTY; PARTY; PARTY är vad som gäller ikväll !

Dirty Dancing

åh såg dirty dancing innan idag, <3


Fredag;D

Idag är det fredag och ska in till stan med tjejerna och ordna present till frida som fyller år i morgon, sen ikväll ska vi förfesta och sen till tempel ! :) vem vet kanske till och med klär ut oss :)

Cardan ikväll!

Idag så blir det shopping med peter på center syd, sen bowla med honom och hans vän eddie + en tjej. Blir väl lite förfest där och så sen blir det Cardinal på kvällen/natten:D !

Gossip girl - Everytime - Lincoln Hawk


Sminkning på Make up store !

Var och blev sminkad idag på make up store, fick ju det av tjejerna när jag fyllde år!
Blev riktigt snyggt, valde en vardagssminkning och fick rätt så bra tips, sen köpte jag på mig deras conceler, foundation och en persiko ögonskugga ( inte orange utan skimmrande i ljust orange/brun)

Vidare i SM

Vi är så jävla bra! alla var på topp och kämpade för sitt lag, fan va vi är bra! SM steg 3 i November !

Älskar oss <3


Party party !

Ikväll blir det party ! Först förfest hos christian med tjejerna sen blir det väl utgång!:D hade en väldigt lång dag i skolan, gjorde ett matematik c prov sen åkte man hem, sov sen kom thilda och madde och vi såg en film. Tränade lite, duscha och käkade och snart ska man börja fixa till sig lite !:D

Dykcert imorgon!

Då tar man sitt dykcert i morgon:D sista dyket i arild

Längtar till helgen ! LAGFEST :D:D:D:D:D

RSS 2.0