España !

Så härligt att Spanien vann ikväll, helt klart rätt vinnare :) Tjejerna var här och kollade matchen med det blev mer prat än tittande(?) haha men trevligt hade vi i alla fall.
Marie dök upp med BK mat och sen fick madde och mickan köra iväg för att handla mat till dem också. Lugn och trevlig kväll och hade tänkt att ta tag i körskolan och allt den här veckan, har i alla fall fixat fram lite papper och så vidare.
Sorgligt nog hoppas jag på att biblioteket ska ringa i morgon och att mina böcker har kommit, nördigt ja! men får väl hoppas på bra väder eller något:;)

Söndag.

Wow, ska man vara så töntig och säga att man har FF ! haha nja är i alla fall ensam hemma nu ett tag medans föräldrarna roar sig i Berlin. Ikväll blir det EM-finalen, tänkt dra ihop lite folk här i alla fall och kolla den ! :) Söndagar är tråkiga..


Släktkalas!

Då har man än en gång varit på ett släktkalas och min käre bror gör hela kalast. Han får alltid alla att leeee:D Han försöker vara en hårding men han är en riktitg mjukis! Annars var allt som vanligt mat, glass, folk, musik. Lilla Nova fyllde 2år och Mange 30. Det var en mysig kväll men lugn. :) Annars i helgen så har jag bara spenderat min tid med Peter. :)


Min Käre Bror


Regn, åska, regn..

Så ja, Nu är det mindre än en MÅNAD tills man åker till España, Costa Brava, Lloret de mar.
En mysigt hotel, Acapulco.  Kan jag rekomendera sedan innan. Nyrenoverat och tjusigt.
Vill ha värmen, shopping och party. En liten tripp till Barcelona ska också göras för att shoppa, hittar nog hyffsat i Barcelona tror jag. I alla fall till shopping! Är så sjukt uttråkad, riktigt tråkigt när det bara regnar, till och med åskar.

Costa Brava, Lloret de mar


Gokart tävling!

Det ska bli riktigt härigt på tisdag! Då ska jag för första gången tävla i gokart. har kört två gånger i mitt liv innan och har blivit inbjuden av grannens företag Gripp att tävla med dem! 
De tar detta ytterst seriöst och därför kommer jag vara hel nervös på tisdag.
Men hoppas mina mc kunskaper kanske gör någon nytta, inte för att de har något med varandra att göra förutom


Man blir ju tårögd.


Uttråkad..

Idag har varit en rätt så seg dag, har bara legat och läst, Pär Lagerkvist - Dvärgen, en rätt så sjuk bok skulle jag vilja tillägga och sen har jag spelat Monopol med Mickan i trädgården och jag vann överlägset !:D Helt okej väder nu, hoppas att det vänder helt så blir det stranden !:D

Vandring

Igår vandrade jag , maddis, thilda och Mickan och hennes vovve Tindra i Råådalen. Väldigt mysigt och spenderade nog 1½ h ute i skogen. Men det roliga kom när vi var på väg hem igen och Tindra får syn på en liten fågel och jagar den och kollar inte vart hon springer och ploffs, rakt ner i dammen och gick från vit-brun till svart geggig ! Hahah

På kvällen sen kom Peter och vi såg "medans du sov" och pratade lite och mys. :):)

Red Hot Chili Peppers - Snow


Skulle gärna vilja se dem igen , 01/07 - 07 HAMBURG <3

Helt slut

Är helt slut efter dagens träning, 7km på tid, 42 min! Känner mig helt nöjd, känner dock att ryggen inte är helt okej. Har inte gjort mö sen jag kom hem, madde lurade på mig att göra ett IQ test, 111 inte helt trög i alla fall, övernormal som där stod. Nu blir det väl bara lite tv och dator sen lär man däcka i sängen!

I morgon blir det kanske en lång promenad i Pålsjö sen ska jag försöka lura hit Peter :) :) som är hemma från Madeira.

Ny look ;D

Så nu har min blogg fått ett lite annorlunda utseende, haha. Kollade Spanien- Italien igår med Frida, och favoriterna gick så klart vidare :D Iker Casillas gjorde läckra räddningar under straffarna.

Nu bär det snart av hem till Thildis, hon har kommit hem från grekland, svin. Vill också utomland, men om 39 dagar är vi på väg ner till Costa Brava ! :D

Träning

I torsdags hade vi då ännu en konditionsträning, vi skulle springa staffett och alla skulle springa 6km totalt. Det hela slutar med att de hade mätt fel och det blev EN MIL i stället. Sjukt nöjd efter den träning, så på en vecka blev det nästan två mil. Ser inte fram emot de kommande konditionsträningarna om detta var bara början !

Bok-nörd?

Ah, känner mig som en riktigt bok-nörd. haft sommar lov nu i två veckor och har läst ut två tjocka böcker och inne på den tredje..
Läste först Eldens öga av Patricia Cornwell riktigt bra och nu har jag läst Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson. Sjukt bra bok, dock lite väl detaljerat i vissa delar. Läst halva Änglar och Demoner, som jag dock har läst innan men tänkte fräscha upp minnet inför filmen som kommer till vintern?

Men vad ska man göra när vädret är skit:) Alla kan ju inte vara i värmen och gotta sig !!!

Ont, ont, ont !

Fy fan, det var ju som sagt midsommar igår och vi festade och roade oss i Kropp. Mot slutet så ska jag göra något finurligt tappar balansen och halkar, slår i rumpan och nu gör det skit ont. känns som man har mosat rumpbenet;(

Idag är bara en slö dag och ska glo lite fotboll och sova med tanke på att jag inte har sovit mer än 5 h den här natten!:)  men en riktigt trevlig kväll i alla fall.D

Los Angeles CA USA?

Pappa kom precis hem från sitt internationella möte i Tyskland med Puma, haft för sig en massivs med roliga saker men den bästa var ändå, att han sa ja nästa gång får ni nog följa med, det kommer antagligen bli i Los Angeles !!!
Det hade varit helt perfekt att få åka dit, I så fall blir det nästa sommar !:D hoppas på det bästa,

<3

Hård träning

Helt slut efter dagens träning, i måndags började vi med konditionsträning, 2km uppvärmning 5km på tid (28) sen 2km nerjoggning, Totalt 9 Km

Idag skulle vi springa staffett liknande i sex km, de mätte rundan fel så när vi var klara hade vi sprungit en mil! känner mig riktigt nöjd;D

Hemma igen

Så nu har man bott klart i min fasters lägenhet:) fick som tack för passning utav fågel en väska, en underbart fint tavla och en Dior mascara ! perfekt.
Idag vaknade jag redan halv nio så började flytta hem mina saker och packade upp allt när jag kom hem.
10 i elva kom Mickan och så körde vi till Lund och shoppade på Nova Lund! vilket perfekt shopping ställe, fyndade ett par höga sandaler, sjukt fina. Mickan hittade en riktigt snygg jacka på Top shop och sedan bar det iväg till Center syd.
Jag har då hittat min absoluta favorit affär, New Yorker. Finns inget bättre, hittade både jacka och linne där och sedan köpte jag även en ny väska. Mycket shopping idag . Sverige- Grekland ikväll, den ska spenderas antingen med far eller med tjejerna. Haft en trevlig dag :)

Längtan efter ..

SPANIEN:D all den här värmen och sol, bad får en att längta till Spain. Inte alls lång tid tills dess. Längtan efter att sitta med en drink i stekande sol och värme med ens vänner:D kan inte bli bättre.
Kommer bli en härlig resa som vi sent lär glömma:)

och just nu pluggas det lite, snart Parlamentet och har en fågel på huvudet ( en rikitg), vore roligare att vara i Spanien:) Costa Brava, Lloret de mar


53 dagar så bär det av !

Händer i Veckan

Händer ju en hel del nu i veckan !
 
Måndag: Sol och bad och träning;D
TIsdag: Prov, sol och bad
Onsdag: Bakken och grillning
Torsdag: SKOLAVSLUTNING, studenten till min kusin
Fredag: mys hemma hos madde?
Lördag: Liseberg
Söndag: Beachhandboll
'

Lär bli en härlig vecka :D:D:D

Första badet

HAHA klå det, jag har badet. Linda Larsson Sveriges badkruka :) tog mitt första dopp ( I Sverige) igår (Lördag) badade hela tre gånger.
På kvällen blev det lite mys i lägenheten med Peter, Frida, Madde, Thilda och Amy såg en film och självklart somnade jag.

Idag har det varit och solat och badat på fria bad inne i stan. Spelade även Beachvolleyboll, vi ägde ut dem :D
Sedan hem och badade i grannens pool och åt med far. Nu sitter man här och pluggar religionl, Sista provet på tisdag sen är det Sommar lov:D


RSS 2.0