1 dag

Mohaha har nästan allt packat och klart inför i morgon:):) en dag kvar eller ska men säga 19 h??:) det ska bli så satans najs och annar så lär man väl dra ner till playan idag och sen in till helsingborgsfestivalen:) en kort sväng man ska ju upp typ kvart i fem i morgon för bussen går 06.05 :)

EN DAG TILL COSTA

2 dagar

Idag gick man upp redan vid 8 !:D imponerad utav mig själv, det var dock för att jag skulle till idrottssjukgymnasten inne istan:). Väl där fick man reda på att jag har antagligen en spricka i minisken och sne höft och belastar mer på mitt högra ben än det vänstra. Sen blev det en liten shopping runda med mor;D och ska packa lite senare sen lär väl peter dyka upp:).

2 Härliga dagar kvar till Spanien, Costa Brava, Lloret de mar <3

3 dagar

Blev en trevlig kväll igår med Peter och Kiste:) Har plötsligt massvis med glass i kylen :D
haha idag händer nog inte mö ska kolla en film med Mickan och lite sånt !:D
Det är tre dagar kvar nu till Costa Brava, Lloret de mar ! blir väl att man packar i morgon för på torsdag ska det vara strålande väder och så är det helsingborgsfestivalen:)

3 DAGAR :D

4 Dagar !

Nu är det enbart fyra dagar kvar till Costa Brava ! Känns helt sjukt och det kommer bli naajs.
Helgen i Åhus har varit redigt roligt vi kom tvåa med damlaget, kunde dock inte spela pga knäet men peppade tjejerna, var riktigt hes på lördagkväll!:D sjukt duktiga är dem i alla fall!
Vi åt taco buffén och allt annat gott man kan hitta i Åhus. Dock är inte ryggen eller knäet så bra men det fixar sig :D
Ikväll ska jag gå på min (andra?) Hif match, woho.;P haha får väl kolla upp vilka de möter. Var även med mickan idag på Make up store när hon fick sin sminkning:) väldigt snygg blev hon i alla fall!:D var lite avundsjuk då:)

4 DAGAR

Jenny Downham - Innan jag dör

En otroligt bra bok, började läsa den igår innan jag skulle sova och läste klart den nu i morse. Handlar om en 16årig tjej som har leukima och vet om att hon kommer dö inom den närmsta tiden. Hon har en lista på saker hon vill göra innan hon dör och även så träffar hon grannpojken och de blir kära. Läste även igår Håkan Nesser - kära agnes, inte alls i stil med innan jag dör men dock även bra!:)

ska packa nu i morgon är det ju Åhus som gäller:D

Läkarbesök

Idag besökte jag läkaren med knät, han sa inget nytt mer än att jag skulle smörja på ipren-kräm och ev. byta skor.  Det hade jag nästan kunnat räkna ut själv men det var inget alvarligt antagligen en muskelbristning bara.
Även hämtat tältet idag för vi ska ju till Åhus på torsdag - söndag !:D:D:D


11 DAGAR TILL SPANIEN

Ännu en söndag

Japp, söndag nu och är lite smått uttråkad hade tänkt kolla film med Mickan, varit en väldigt lugn helg.
Hade min första körklektion med tung mc och det gick väl bra:)

Nästa helg är det ÅHUS<3 och sen det är bara 12 dagar kvar till Spanien!

Ingen MC-semester;(

Mc semestern blir uppskjuten igen.. båda katterna blev opererade idag så far tyckte inte att det var lämpligt att åka i morgon + att jag ska på min första körlektion med begränsad mc på Drive in, 
Annars idag har jag varit istan med mickan och gjort några ärende och var ute och sprang även, dock är nog knät helt cp så blir väl sjukgymnasten nästa vecka. !

Mindre än två månader!

Så nu  är det mindre än två månader tills jag fyller 18 !:D yeah, lokal är bokad tack vare Peter, tack ! :) ska bli en härlig maskeradfest den 13 september!:) det lär väl bli utgång den 7september när man fyller år!:) ialla fall dagen innan med tanke på att man fyller år på en söndag,!:;/ Åhus nästa helg, och helgen efter det SPAIN:D

smek

Sex and the city !

Såg då sex and the city the movie igår, jag grät och det gjorde alla andra gånger. Filmen var perfekt och mycket bättre än jag trodde. Den var klockren! :D
Idag har jag bara varit på stranden med madde och Amy, Carro och Anna med och sen träffade man en hel del människor:):) fyller år om två månader ! Åhus om två veckor och Spanien om tre veckor ! perfekt !

kyss


SACT !

Ikväll ska vi se Sex And The City the movie, längtat sjukt mycket efter den och det ska bli riktigt härligt.
Annars idag har jag bara varit på Fria med Madde, Anna och Carro.
Imorgon blir det party:) annars händer inte mö !:) stranden antagligen också:)

:D

Tres semanas !

Nu är det bara tre veckor kvar till Spanien.:):):) kommer bli riktigt naajs, annars idag har jag  bara varit på stranden med maddis, låg på fria med Anna, Carro, Ida och palme + kompis. Sjukt varmt och riktigt härligt dock lite kallt i vattnet men det gick! Snart kommer mor och far hem från Berlin, och nu har man även upphåll i tre veckor från handbollen (fyra med tanke på att vi är i spanien) sen är det igång igen med konditionsträningen sen börjar säsongen!:D

8-)

Gokart !

Haha då har jag tävlat i gokart för första gången (Jag kom sist) haha, men han som vann tävlade i det och jag var faktiskt bara tio sekunder sämre än honom ! så äh, jag känner mig duktig som överlevt det och det är ju sjukt roligt, på ett varv körde jag mitt bästa på 1.06 och vinnaren på 56 så :D är nöjd i alla fall.
En annan sak är att jag har fått skit ont i knät., dags att gå till sjukgymnasten? hoppas att det går över men.

annars idag har jag bara varit på playan med mickan och maddis, strax kommer frida:)


smek !

RSS 2.0