Wii och guitarhero på samma kväll!

Kalaset var trevligt, god mat och en massvis med prat, sen efter efterrätten så blev det först Wii sport, där jag prova på tennis och gold, fick till tennisen lite mot slutet men det är svårt !
Provade sen även Guitarhero för första gången, SVÅRT ! men kul :) :)

näst sista dagen på året:)

Idag har det varit en riktig familjedag, begav mig ut till väla med familjen, shoppade en blus och borstar till ögonskuggor. Lätt fika sen blev det bilen hem.
Ikväll ska vi till Ann på kalas och mat, mys,mys,mys

Mmmmm , nya bakgrundsbilden på datorn ..........


ytterligare mer shopping !

Idag blev det stan med Madde , hon shoppade ett sjukt snyggt linne inne på Zebra, samma brun utan sol som jag köpte innan och en lila halsduk!
Jag själv fyndade bara en tröja från Esprit på halva priset så klart, mor lär inte bli glad med tanke på att det är handtvätt på den ! aj aj.
Har annars bara gjort ve håret på min mamma, ska hjälpa henne inför nyår och snart kommer tjejerna och då blir det filmtime !;D

Nyår ska annars spenderas först här och sedan hem till älsk som har bjudit hem lite människor!:):)

klockan


Mer shopping !

Idag begav sig familjen ut på Familia :) wihoo

köpte ett par pumps 199kr
en klocka 65kr (egentligen 300kr)
och en sjal från H&M 129kr :)

Bh från Twilfit


shopping

Igår var det utgång, dock ingen jätte höjdare ! men men .
Idag gick vi upp hyffsat tidigt för att åka in till stan och shoppa lite på rean!
handlade en Rosa BH på Twilfit som var på halvapriset:) ink. mineral brunpuder från isadora och en borste.

ikväll blir det en hemmakväll med film, antingen Johan Glans eller sex and the city ! har inte bestämt mig


Julafton!

Jag spenderade min julafton genom att gå upp halv nio och gjorde frukost till mamma och pappa, ( fick då även se sista avsnittet av julkalendern för pappa anser att det är en tradition). Sen in i duschen, åkte hem till farmor och farfar för att byta julklappar. Fikade lite sen hem, då kom peter, bytte julklappar med honom och sen kom syster + familj och så var det kalle Anka !:D
Mat efter det sen k om Tomten med en massvis med paket! (det var dock min pappa som var tomten och skrattade ihjäl när han tog på sig dräkten).

Julklappar

3st Bh - trosor
Två sovlinnen + trosor
Björn gustafsson dvd ( ska byta pga har två)
Johan Glans dvd
Sex and the city filmen
Don Donna väskan
Siden morgonrock
morgontofflor
två par örhänge
en ring
Ett spel
Lisa marklund bok
Thailändsk kokbok
Rhcp .- Mothers milk
Presentkort på frisyrmakarna!!!
Presentkort på väla
choklad
Body shop krämer
+ sminkning på body shop
El tandborste!
kalender

Av älsk fick jag hanky panky underkläder, ett Pingvin pussel:D, pilgrims örhänge och björn gustafsson dvd och av hans föräldrar fick jag tvål, bodylotion och handkräm!:D
Av maddis fick jag sovlinne + trosor:D

TACK !<3

Litet föresenat God Jul !

Har hittat på lite nu de senaste dagarna, i måndags var jag och pappa ute och shoppad sill, fiskar till akvariumet och pappa köpte lite sena julklappar!:;)På kvällen åkte jag till älsk och kollade Saw 5 som var lite sådär, det hände inte så mycket i den.

På tisdagen så var det upp tidigt, hjälpte peter att köpa en julklapp till sin mamma (på 30min) sen åkte jag upp till syrran som var en aning stressad och vaktade lilla nova till 4. åkte hem, började slå in julklappar, var klar runt 19.00 och sen kom min andra syster och bror och vi bytte julklappar. klockan blev 22. och då satte vi oss framför tvn och kollade
Tomten är Far till alla barnen. !


Utgång

Igår firade vi att Rebecka fyllt 18 ! En del dricka sen ner först till Bulls, där det inte var något ös alls och vi drog rätt kvickt vidare till Bakom. En riktigt rolig utkväll, :) blev dock inte jätte sent, kvart över två bussen hem!


Pepparkakor, köpt julgran, julpyntat !

Nu börjar det kännas som jul: ) Bakad pepparkakor igår med älsk och idag har vi köpt julgran och sedan klätt julgranen och pyntat hela huset!
Tog tag i tomtelandet i år och ordnade det:)

Ikväll blir det förfest hos Rebecka som fyllt 18 :) imorgon är det julmys med tjejerna och sen hem till morfar !

;D


En morgon till !

Nu är det bara en morgon till man behöver gå upp ! SÅ SKÖNT :) händer ju inget speciellt i skolan imorgon sen blir det stan med älsk.

Har kollat runt lite på olika utbildningar, är sugen på ambulanssjukvårdare då har man att välja mellan att vara sjuksköterska eller undersköterska. Hade i så fall tänkt mig utbilda mig som sjuksköterksa som är på tre år, jobba ett år och sedan utbilda mig inom ambulanssjukvårdare.
Utbildningen finns i Lund, dock är det 17, 6 för att komma in där eller 1.1 på högskoleprovet. så får sattsa på högskoleprovet till våren ! 

Titanic

Åh, Titanic på tv, slog på den nu halv elva och precis då är det när dem står längst fram på båten och håller ut händerna ! supermys :D Han målar av henne naken nu och vi alla vet nog vad detta kommer leda till. En av tidernas mest romnatiska film !<3

Uppehåll

Nu har vi haft vår sista träning för i år, det blev så klart skeppsbrott och brännboll med hinderbana och slapp sista tio minuterna på mattan:)  Darko bjöd på cola och det var mys mys mys. Ingen handboll nu förrän 5 januari. Lär man väl bli fet och tappa kondis under den tiden!

Riktigt obehagligt, massaker på olympiaskolan?

Idag i skolan spreds det en massa rykten som delvis var sanna.

Det hela började med Att en tjej i ettan som antagligen varit mobbad i alla fall under hela första terminen på gymnasiet av sina klassvänner. Hon har varit en del för sig själv och lite konstiga saker har förekommit.
Rykten säger att hon skrvit på fönster/vägger att tiden är innen och morgondagens datum osv. Någon har kopplat detta till vad som hände i Finland för ett år sen.

Polisen och skolchefer är inblandade och personen i sig är borta från skolan just nu. En läskig tanke om ryktena skulle vara sanna men även om det skulle vara falska. Att anklaga en människa för något sådant är inte särskillt trevligt, !

jordskalv!

Nu när något, ja ska man säga spännande händer, ja då sover man! haha vaknade inte idag av jordskalvet, hade dock tyckt att det varit lite fräckt att känna av det:) men men, så länge det inte gör någon stor skada så är ju allt lugnt.
Väldigt förvånad över att Sverige drabbades, Sverige är ju dock ett av världens säkraste land just för det ligger mitt på en platta.  : )

Pallade inte trycket.


Lussevaka !


Nörd -

Jag har lagt ett 1000 pitars pussel utan bild på 10 timmar, är rätt imponerad att det gick så fort. Vad gör man inte när man har tråkigt !

en givande dag..

Nu är det nedräkning för fullt, nej inte till julafton utan hur många dagar till man måste gå upp tidigt, 4!!! Sen slipper man det i tre veckor?  wihoooo.
I morgon är det tisdag, ännu en dag i skolan där det inte kommer hända något = Svenska & Idrottspsykologi.
Känns inte lönt att gå upp, men vad gör man inte för (närvaron) lära sig.....

Helgen / veckan

Lite kort om helgen, utången i fredags blev inte som väntat men kul ändå!:)
I lördags blev det kalas hos Peter, lite Buzz spel sen sängen!
Söndagen har jag spenderat genom att enbart ta det lugnt !

I veckan har man sina två sista träningar sen är det upphåll i två veckor ! wihoo En redovising i geografi, annars inget! det ska bakas pepparkakor, kolla på Rydebäckstjejernas dansuppvisning, fira Rebecka! julpynta, köpa julgran och kolla en massvis med film och träffa älsk och även ha julklappsutdelning med tjejerna !!:D <3

Lussevaka

Helt okej utekväll igår, blev inte tempel. Vi var på Bakom och en stund på steak sen blev det en tidig hemgång. :)
Idag mår man kanon och far har tvingat en att se julkalender med honom.
Ska till Peter ikväll, hans pappa fyller år och så blir det kalas:) <3

plugg, plugg, plugg

Sista dagen att plugga på året, (ska dock ha en föreläsning nästa onsdag med det är inte så svårt)
1800-talet, jippie! usch, går väl sådär.
Ska bli rikigt skönt att ha det gjort i alla fall!  ekonomin är riktigt usel just nu.,...

Tisdags eftermiddag

Har skickat in mitt idrottspsykologiarbete :) Har även färgat håret efter lite kommentare från thilda och madde att det var dags nu. Annars bara pluggat lite svenska. Träning lite senare ikväll och i morgon blir det väla med mor sen hem till älsk på kvällen:) <3

Planer under julen !

-Ska då självklart fira jul Hemma ! med syster + familj :)
-Ska ta tag i och läsa en bok.
-Baka pepparkakor
-Sova
-Fira nyår !
-Umgås med familjen, vänner och älsk.
-Shoppa under mellandagsrean!

Bara mysa och ta det lugnt hemma !:) tänker inte plugga och inte stressa :D <3

orken att plugga

Svenskprov på onsdag om 1800-talet, vart finns motivationen? Har verkligen ingen motivation just nu, utan vill bara ha jul lov, mys och klappar!:D har 9 skoldagar kvar (8 om man inte räknar med avslutningen)
Känner att jag får ta tag i pluggandet i morgon istället.¨
Annars är det bara Idrottspsykologi arbetet som ska lämnas in och sen geografi redovisning näst vecka ! sen är det lov !!

att rimma!

Sitter i soffan nu och skriver lite julrim! Tycker att det är roligt, speciellt när personen i sig ska öppna och försöka gissa. Har en hel del kvar men som sagt det är ju 17 dagar kvar till Julafton ! :)

Supermysig helg!;D

Satt som sagt barnvakt i fredags, sen sov peter hos mig, Vi åkte till malmö och shoppade lite julklappar (köpte dock mer kläder till mig själv) haha. Köpte en lång stickad tjocktröja och en fin lila tröja. Julklapp till mor blev det också!
På kvällen var det kalas för min pappa som fyller 45 i morgon!! Slutade med att jag , madde och peter satt och snackade i min soffa och kollade sen på en Beck och somnade nästan.
Söndag så stack älsk hem på morgonen sen pluggade jag svenska större delen av dagen. På eftermiddagen så åkte familjen ut till Familia och jag handlade två julklappar ett till min ena syster och till Faster & Lennart !:) Hjälpte även pappa att handla någon julklapp till mor!

Imorgon fyller pappa år och har ingen aning om vad vi ska hitta på i alla fall:)

6 Augusti 2008

slut på energi

orkar inte göra något just nu, vill inte göra något. Behöver egentligen plugga, tänker sova. Måste duscha också, för ikväll är det Johnossi ! Känns synd att det är just idag, för har verkligen ingen ork till det. Blir barnvakt i morgon, vill inte det heller. Sovmorgon på lördag i alla fall:) Shoppa i malmö med älsk:)<3

Möte med rektorn!

Vilken spännande det ! Jag, Madde, amy, fia, my, thilda tog tag i Eva Situatione ( vår otroligt ostrukturerade svensklärare). Vi kände att det var nog och att vi inte orkar med hennes lektioner mer, på grund av att hon bara pratar om saker som inte rör svenskan och att vi inte får någon hjälp inför nationellaprov osv. Vi ska då ha prov nästa onsdag (fick veta idag) på 60sidor om 1800-talet ! Det är inte rimligt. Rektorn lovade att ta tag i det hela med tanke på att eleverna SKA få vara med att bestämma hur undervisningen ska gå till. Hon ska alltså inte få fortsätta att prata i 80 minuter tre gånger i veckan om absolut inget alls som hon nu har gjort i 2 ½ år......

Favorit

Min absoluta favorit del på julen är kanske lite annorlunda jämfört med andra. Jag älskar verkligen att slå in julklapparna! tycker att det är en av höjdpunkterna. Även att skriva rim, självklart egna rim då. Tycker att jag har blivit hyffsat bra på det också.
Kommer nog göra som alla andra jular, att hålla mig enda tills skolan slutar och göra det helgen innan julafton. PYSSEL :D

shopping!

Shoppade lite julklappar idag med maddis ! Blev en till, till älsk.  Köpte till Thilda, Min syster och så lite till mamma !
Har då bara kvar

Peter: Ska köpa ytterligare en till, dock hemligt!
Bror & Stina: Ingen aning vad jag ska köpa !
Farmor & Farfar: Inte här heller.
Mamma: Smink, grejor till naglar osv !
Pappa: Musik DVD , Rusch
Faster & Lennart: ingen aning!
Syster Sara: Något fräsigt med ljus

Har då¨köpt två till Peter redan, nagel saker till mamma, Thildas present är klar, och till Min syster och Mange blir det två chokladljus och sedan ett fri kort på en heldags & Helkvälls barnpassning !

Ledig tisdag !

Ännu en ledig dag :) Såg precis på youtube tjejen som flippade ur när han johan åkte ut. (följer dock inte idol) haha hon älskade tydligen den människan som hon aldrig pratat med mer än sin familj! Lyckat . hahah

Snart blir det stan med Maddis och ska shoppa julklappar:: )

Beställt kläder:)

Har beställt en klänning och ett linne ! :) kände att det var dags att förnya lite i garderoben (som jag numera får använda en ficklampa för att hitta kläder). Lite osäker på storlekarna, är alltid det när jag beställer från internet, tror det kommer funka i alla fall!:)

Linne


Klänning


Han ville hem !


Tropikariet !


Helgens uppdatering !

Fredag: Var på tropikariet med peter:) hade en superkul, fick lite mys av lemuer som inte alls var blyga. Sedan blev det mat och film, chips och dipp hos mig. Båda somnade innan filmen var klar dock.

Lördag: Upp tidigt ! För att åka till Skånela, norr om Stockholm för att spela SM. När vi kom dit fick vi veta att Boden hade dratt sig ur och vår första match blev inställd.

Söndag: Vi åkte ur SM men men, lång resa hem och när jag väl kommer hem så säger pappa att han fixat pumpen till akvariumet, den lät lite innan. Nu brummar den riktigt högt och går absolut inte att sova där. Så nu har jag blåst upp en madrass i vardagsrummet tills helgen för far har åkt till Danmark och jobbar och har absolut ingen aning hur man fixar pumpen. pricken över i:et har han även fixat en ny lampa i min klädkammare, enda felet var att det är dimmerljus så man ser nästan inget alls när man går in där. blev även väckt när jag skulle upp måndag morgon fast jag hade sovmorgon. ! JAG ÄR INTE BITTER:


RSS 2.0