Underbart:)

Allt är underbart:) Vädret är helt perfekt vår väder:D körde till skolan för första gången med mcn idag :) höhö sedan slutade man lite efter 12 !!! :D satt kvar och mös med några från klassen  i solen. ¨
Och ja, det bästa är att jag slutar innan tolv bådei morgon och på fredag ! :D:D På fredag ska vi fira Morgan :) ska bli riktigt najs med grillad mat:D Allt är så skönt fast jag har pluggat hela dagen, dock ute i solen!
Spanska prov i morgon kommer gå skit men äh, spanska är skit.

SOL&VÄRME<3

Ät vad du vill !

Jag är så trött på allt tjat om hur man ska äta nyttigt, inte äta det, lägga av med det bla ,bla bla. !
Ät precis det du vill i lagom mängd och TRÄNA.
Att gå på något sådan lätt som Gi och de andra tramset är meningslöst, tänk på det om ni tränar och går på gi det är Kolhydrater du förbränner om du gör något mer ansträngande än att gå ! Man förbränner enbart fett när du går eller när du har slut på kolyhydrater i kroppen och då sliter man även "sönder" musklerna.
Visst om man börjar käka gi kanske man går ner i viktl, men att aldrig käka pasta eller någon sådan kolhydrat genom hela sitt liv tänker inte jag göra i alla fall. För så fort du börjar käka vanligt igen lär du ju gå upp.

Skit i allt och träna och ät vad du vill :)

-

Ten, nine, eight and I'm breaking away
I'm all dressed up and I'm ready to play
Seven, six, five, four and I'm all over you
Counting three, two, one and I'm having fun


Helg, helg, helg,

Det har varit en händelserik helg! Inledes med förfest hemma hos fia med charre och frida ! Sedan gick vi ner till tivoli där vi såg TIMO RÄISÄNEN och td lemon ! fy fan va bra :D helt jävla perfekt kväll.
Sedan efter denna otroligt roliga kväll hände något tragiskt,
Min första fisk Nisse som varit med sen första dagen dog, far beskrev det som att det var slut på en epok (tyckte han tog i lite då) eftersom han är en plekostomus så fick han inte plats i toaletten och jag la han i en påse och han hamnade bland organiskt avfall.
Far blev inte allt för glad och sa att jag skulle begrav honom i trädgården, så det var bara fram med spaden och grävde en litet hål där han nu ligger. min lilla firre på 2 decimeter(?)

Tack i alla fall för en trevlig fredagskväll och mickan som underhöll mig denna lördagskväll:) <3

Sex and the city

Ikväll börjas det igen, sex and the city, fast det är gamla avsnitt så är de helt underbart bra ! Igår var der säsongstart för desperate houswifes, längtat:)

Nu på fredag ska jag se Timo Räisänen på the tivoli ! ska bli så jävla NAJS !


Tiger Lou

I wanna be irreplaceable
I wanna be of use
I wanna be functional
I wanna give you peace

Lugn lördag

Igår vart det fullt ös hela dagen, dagen började med att jag försov mig för första gången i mitt liv så att jag missade första lektionen, "attans" sen var det en rätt lugn dag.  På kvällen sen vart det mat och partaj hemma hos marie som fyllde 18 ! :D vilken härlig kväll ;D dock ett misslyckande försök att komma in på tivoli. Kvällen blev tidig :)
Den här lördagen har jag bara njutit och tagit det lugnt. Har tagit ett skönt bad och bara haft det mysigt. Ikväll lagade jag mat, pepparstek, hackelbackspotatis med två olika såser och sallad :) blev lyckat för mina föräldrar åt :) sen så klart chips och dipp och en film och lite te på det:)


RÖGLE I ELITSERIEN

Fy fan va gött ! Rögle är i elitserien och det är så jävla gött och sjukt ! Malmö och Mora får stanna kvar i allsvenskan ! MOAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA FAN VA GÖTTTT!

Skademarkör på brandorama

Igår spenderades hela dagen på brandorama där brandmännen som lär ut nv-räddning hur man blir brandmän. Vi skulle agera skademarkörer hela dagen, ficke n väldigt lätt uppgift att vara medvetslös. Första momentet var en lägenhetsbrand där vi låg två medvetslösa och en som skrek på hjälp. Till den som skrek på hjälp öppnade de dörren och frågade "är du skadade" "nej" "okej" och så stängde de dörren och gick vidare.

Efter att varit i en rökfylld lägenhet (med mask) så hittade dem en och bar ut en och när de ska bära ner en för trappan säger dem" vi kanske ska sätta på henne hjälmen ifall ni tappar henne" YES känns tryggt. Dagen bestod mest utav väntetid men ja, skönt att komma ut ifrån skolan.

Idag(torsdag) har det varit en sjukt seg dag, skolan till tolv sedan blev det jobb till fem med amy =D I morgon fyller älsklings sparris 18år och hon bjuder på mat och fest :D förhoppningsvis tivoli i morgon:)

Grattis älsklings sparris :D<3


Kravallövningar med Polisen - Fredag :)

Äntligen helg igen, veckan har varit lite mindre kul, en hel del plugg och så då kravallövningar med polisen i tisdags i Hässleholm. Fick kasta lite flaskor och demonsterar, poliserna jagade oss och fick träna in sina övningar på oss. Dagen var härlig solen lös och allt var fint :D  Annars har inte mycket hänt den här veckan, nu är det fredag och helg, jag har varit ute och kört med min mc i det fina vädret och städat hela huset:D ikväll blir det väl lite film och så, annars i helgen blir det plugg och kanske hif med maddis?

tjing

RSS 2.0