9dagar !

det börjar gå mot sitt slut eller ska man säga Början! ?:D 18år om 9dagar ska ha så jävla roligt :D
Väla idag med Madde & Thilda sen ikväll blir det att fira maddes pappa först sen hem till Fia och fira henne:D:D


Studentmössan beställd!

Har beställt min studentmössa nu! Blev tjejpacketet, man fick någon penna, champangeglas, studenten trosor och mössan! Blev 2009. SOS 3B och Olympia på mössan. 10 månader kvar sen åker den på huvudet !

Brist på armband !



Hitta ett snyggt, OXXO har faktiskt aldrig hört talas om märket

Anna-Fia 18 år ! Grattis:D:D


Prova studentmössa, tips`?

Denna veckan eller nästa är det dags att prova ut studentmössa ! Något bra tips om vad man ska skriva på den osv?
Så sjukt härligt att gå i trean, sista året och därför är man även LEDIG på fredag:D ser fram emot dagen i Aulan där alla tvåor kommer sitta och önska att de var treor !


-08




Längtar efter 7 september !

Hatar träningsvärk!

Usch hatar verkligen träningsvärk, speciellt i benen och magen, man kan knappt gå och det gör ont vad man än gör och att skratta !haha det gör ont i magen då ! usch usch usch

11 dagar kvar!

MC-körning

Ska snart till Körskolan för att ta min andra lektion med tung MC !har ju som sagt redan lätt mc kort men är nära det stora:D ska bli riktigt najs att skaffa sig en 600 !;D hoppas nu att vädret håller i sig och inget regn!

Miner for life

I've been lost I've been found, I've been foling around.
I've been hold, I've been told, I've been changing my mind.
I've been up, I've been downn, come on in, take your time.
I've been low, I've been high, I'm in love with this lie.

14 dagar !

Nu är det bara 14 dagar kvar;D 18, fy fan va kul jag ska ha :D

I'm back!

Har sprungit för första gången sen skadan i minisken. Det gick väldigt bra, tror jag i alla fall, känns inget i knät. Sprang med knäskydd som jag lånat av madde, handbollsträningen börjar i morgon, har längtat!

Missar SM !

Har precis upptäckt att jag har dubbelbokat mig, har skrivit ner fel datum på SM och min mor fyller år samtidigt. Ska ju ordna överraskningfest för henne så det blir att man missar steg ett i SM i handboll i Göteborg.... fan


3:an i morgon, Span med polisen?

Riktigt svårt att inse att man ska vara äldst på skolan i morgon, eller ja där är ju många som fyller år föra mig men just att jag ska börja trean. Nu börjar alla 92:or, lär väl killarna bli överlyckliga haha. Ser dock inte fram emot militärlägret som väntar i höst, men kommer antagligen göra praktik inom Span i malmö.(polisen)


9 månader sen sist:O

Har insett att det är dags att klippa mig! haha det var innan Thailand jag klippte mig sist och där var jag över jul / Nyår ! haha. Usch, klipptid klockan 14.00 idag. Har även äntligen hittat en bra frisör, har alltid bytt hela tiden innan för jag aldrig har varit riktigt nöjd men med Johanna på Frisyrmakarna så blir jag alltid helnöjd:D

En i backstreetboys är bög?



haha :D

Bakken

Idag blir det antagligen  bakken, har inte pratat med dem andra än men det lär väl bli av;D
19 dagar kvar :D wiho :D

Mys, pys

Har haft en Mys helg kan man säga, Firade Farmor som fyllde 70år och sen stack jag hem till Peter. Varit hos sjukgymnasten och det börjar bli väldigt bra:). Planerat mycket inför mammas överraskningsfest, tänker just nu vad har jag gett mig in på ! Men det kommer bli en oförglömlig kväll för mamma.
Snart film med mickan;D

today it's gonna be day

Nedräkning, lite halvt i alla fall

23 dagar kvar nu tills man blir 18år ! September månad i övrigt kommer  bli jobbig.

-Skolan har kommit igång
-Militärläger
-Jag fyller år, släkten kommer
-Maskeradfesten
-Madde 18år
-Olli 18år
-Stina 30år
-Anton 2år
-Träning 3gånger/veckan 2½ åt gången
-Serien BÖRJAR
-Mamma 50år
-Överraskningsfest för mamma

Lumpen, tjej i uniform!





Så här snygg var jag ! haha usch, fy och nej.mina förhoppningar är inte desamma som innan!

Jason Mraz!?

Jag vill se ! han kommer till Lund och har nästan övertalat madde att följa med(?) Okej ska erkänna att jag vill mest höra I'm yours live men lär lyssna på lite andra låtar också, helt okej de jag har hört  hittils.
Någon som vill med`???

Busgrogg?

Haha man hör rätt roliga saker när man är här uppe i Norrland, Busgrogg? tydligen är det när man blandar brännvin och öl? Mums haha fy va äckligt

Uttråkad redan...

aaah, vet inte vad jag ska göra, finns inget att göra här uppe, var i centrum och skulle shoppa men utbudet är inte mö. Någon som vet vad man kan göra i Hudiksvall???


På väg mot Norrland- Stockholm

Ja då har man lämnat Stockholm precis, såg väldigt inklämt ut dock, Som det kanske märks så är jag sjukt uttråkad, ska snart stanna och äta lunch på Max skulle jag tro. :) framme efter fyra någon gång i dag !

På väg mot norrland - Södertälje

Så ja, då har man sovit en del, kollat några avsnitt gossip girl och full frys. Stannade precis till i Södertälje och tog en glass:) snart är vi i Stockholm och jag tackar för mitt trådlösa bredband ! Det är så tråkigt att åka bil, men man ska inte klaga har hela baksätet för mig själv.

Kyssa en vän!



En härlig fylle bild från Costa Brava! Där är en isbit med i leken också;D

Tjänat 500kr !

Då har man tjänat 500 kr :):) satt barnvakt hela dagen åt lille Anton, hur lätt som helst och fick även spendera min lördagskväll med min Bror. Länge sen, idag skulle han och sin tjej till Ronneby och tävla med deras hund och då passade jag lille anton. Så rolig har min dag varit! :D

have a nice day

Costa



Den känslan är oslagbar!<3

Norrland here I come

Då var det dags att besöka sina rötter uppe i Norrland:) var säkert 3-4 år sen jag var där sist och det ska bli riktigt trevligt att få träffa Mormor. Dock resan dit är inte så jätte spännande mellan 90-100 mil till Huddiksval ! Men vad gör man inte för mormor. Tycker dock det är väldigt synd att hon sålt sitt hus, det var så typiskt mormor. Ett stort rött, gamalt, gäststuga, ute i skogen, lite bäck i trädgården med en liten bro över, ko stallet Morfar Bengt hade, all skog, vovve, allt var perfekt. Tills 5 år se tror jag att det var nu, när Bengt fick en hjärtattack, mormor fick sälja allt och nu bor hon i en två i centrala huddiksval. Ska bli kul att se nya lägenheten och få spendera en vecka uppe bland norrlänningarna:)

The war between us

Äntligen börjar man må bättre;D

Har återfått min röst nu och kan prata hyffsat normalt, ingen feber men halsen är fortfarande svullen och förkylningen vill inte försvinna! Men det finns värre saker här i livet. Lugn dag annars idag, Skönt

And you learn at the end that it's best to pretend

sjuk:(

ååh, hatar att vara sjuk. Har ont i huvudet, tror ej jag har feber längre dock. Halsen värker och hostar hela tiden och näsan ska man inte prata om. Vill bli frisk !!!!

Costa Brava <3

Nu är det avklarat, vilken sjukt härlig resa:D Kunde knappt bli bättre. Vi solade, festade och shoppade! Hotellet var väl inget att hurra för men det gick, dock fullt av italienare, en del är lite sliskiga men en del var rätt så snälla.
Första kvällen kom vi lite fel och hamnade på en tyska pub. Hur ser man att någon är tysk? jo på håret för de har så jävla fult hår (nej inte alla men MÅNGA). Vi var på många uteställen och provade runt och de spelade sjukt bra musik.
och alla uppskattade svenska tjejer och vi var ju sju stycken! :D
Vi blev dock sjuka slutet av veckan så vi missade två dagar och det kändes lite surt men men, vi ska ju ändå åka dit igen till våren !:D najs najs najs:D

RSS 2.0